BIM Academy ONLINE!!

BIM Academy ONLINE!!

 

Door het Coronavirus heeft onze BIM Academy heel even stilgelegen, maar dit betekende niet dat we hierdoor achter de schermen in onze luie stoel gingen zitten. Integendeel! Uit elke nieuwe situatie kunnen we leren, en hoe meer beperkingen dit met zich meeneemt, hoe creatiever we onszelf hierin kunnen uitdagen. Onze BIM Academy mocht niet rusten in de schaduw van dit virus, en vindt zijn verderzetting momenteel in het geven van ONLINE opleidingen.


Onze ONLINE opleidingen worden gegeven door onze beste docenten met zeer veel beroepservaring en kunnen zeer gedetailleerd de nodige ondersteuning en informatie geven waar je naar op zoek bent. Wij verkiezen natuurlijk altijd onze live-contacten en de gezellige sfeer die onze opleidingen ter plaatse met zich meedragen, maar alles heeft zijn voor- en nadelen en wij kunnen je garanderen dat het op deze manier ook een unieke ervaring kan zijn.

 

Wil je zelf niet stilzitten en blijven groeien, is telewerken momenteel een ideaal voordeel en heb je interesse in onze ONLINE opleidingen, neem dan gerust een kijkje op https://www.bimplan.be/opleidingen en schrijf je daar in!

 

Wij kijken alvast uit naar onze virtuele ontmoeting!!

BIM Academy

 
 
 

Contacteer ons

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.