Bimplan is exclusieve implementatiepartner van BIMlink

Bimplan is exclusieve implementatiepartner van BIMlink

Wij brengen het cloudplatform voor digitaal gebouwbeheer van BIMlink op de markt in België

Bimplan en BIMlink brengen het cloudplatform voor digitaal gebouwbeheer van BIMlink op de markt in België. Bimplan treedt op als exclusieve implementatiepartner van BIMlink zodat Belgische klanten maximaal ontzorgd worden bij het digitaliseren en exploiteren van hun bouwdocumentatie met deze kant -en klare oplossing. 

 

Wat is BIMlink?

Het ultieme platform voor het verzamelen en structuren van alle informatie over een gebouw. Voor maximaal effect is de database van BIMlink eenvoudig te koppelen met bijna alle systemen. Met de API van BIMlink kan data uit het gebouwdossier worden ontsloten naar diverse externe applicaties. Diverse aannemers, winkelcentra, ziekenhuizen en gemeenten in Nederland werken inmiddels met BIMlink. Bimplan brengt het cloudplatform van BIMlink naar België als exclusieve implementatiepartner.

 

BIMlink is ontwikkeld op basis van veel jaren ervaring uit de praktijk van de bouwsector en is het centrale informatiepunt gedurende de hele levensduur van het gebouw. Alle juiste documenten, tekeningen en modellen over alle levensfases van een gebouw zijn altijd online, veilig en gestructureerd beschikbaar voor alle projectpartners. BIMlink overbrugt zo het gat tussen de complexe werkelijkheid van BIM en de informatiebehoefte uit de praktijk.

 

Wat betekent dit voor de Belgische markt?

Onze klanten en partners willen langetermijnoplossingen. Met deze samenwerking kunnen wij jullie de beste oplossing bieden om vastgoed te bouwen en beheren. Het is tegelijk een kans om de markt te begeleiden naar een Level-3 BIM-volwassenheid. Open Data-oplossingen met elkaar integreren en de klant maximaal ontzorgen op gebied van digitale bouwdocumentatie.

 

 

Optimaal vastgoed en gebouwen beheren Open Data-oplossingen integreren

Naar level-3 BIM-volwassenheid gaan

 BIMlink_Bimplan_Optimaal_vastgoed_gebouwen_beheren  Open_Data-oplossingen_integreren

 Een_level-3_BIM-volwassenheid

 

 

 

 

 

 

Lees meer over BIMlink:

www.bimlink.nl

 

Contacteer ons

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.