Ontdek hier onze opleidingen en schrijf je in! 

BIM-modeling

Heb je een BIM-model nodig voor een bouwproject of een bestaand gebouw? Of wil je net plannen laten maken op basis van een bestaand model? Geen probleem! Onze ervaren BIM-modelleurs gaan voor jou aan de slag.

Ben je een architect, projectontwikkelaar, aannemer, studiebureau, … en zoek je een betrouwbare en efficiënte partner voor BIM-modeling? Welkom bij Bimplan! Op basis van CAD-plannen, ontwerpschetsen en andere informatie maken wij een Revit model voor jouw bouwproject. Maar er is meer: we kunnen uit BIM-modellen ook plannen opmaken, data extraheren, wensen van eindklanten integreren, visualisaties maken, …

Hoe gaan we te werk?

Intake

Tijdens een eerste gesprek leg je samen met jouw Bimplan projectmanager de inhoud, planning en verwachte output van het project vast. We kijken ook naar specifieke BIM-eisen zoals standaarden, methodieken en specifieke informatiebehoeften.

Offerte

Je ontvangt een offerte voor de BIM-modeling voor jouw project. Ofwel maken we op voorhand een prijsinschatting, ofwel werken we in regie. Na goedkeuring gaan onze BIM-modelleurs aan de slag.

Communicatie

Alle communicatie verloopt via je Bimplan projectmanager. Op die manier weet je altijd wie je moet contacteren als je vragen hebt. Erg handig, zo’n single point of contact!

Kwaliteitscontrole

De projectmanager stuurt niet alleen de modelleurs aan, maar voert ook regelmatig kwaliteitscontroles uit op de geometrie en de data van de BIM-modellen – zowel tijdens de modellering als vlak voor de oplevering.

De modelleurs van Bimplan passen zich makkelijk aan je bedrijf aan, maar geven ook advies over hoe je je werkmethodieken kunt optimaliseren. Alles voor een perfect én efficiënt resultaat!

Andere diensten