BIM Modeling

Een BIModel is een 3-dimensionele, virtuele omgeving waarin alle fysieke en functionele karakteristieken van een gebouw worden verzameld, gecoördineerd en gecentraliseerd. Een BIM bestaat uit geometrie en data.

 

 

Revit Modeling service

Gedurende de ontwerp –en uitvoeringsfase worden door onze modelleurs Revit modellen opgebouwd en onderhouden op project basis. De modelleurs hebben een bouwkundige opleiding en werken ter ondersteuning van het ontwerpteam/studiecel/projectleiding van de klant. De aangeleverde broninformatie wordt uitgewerkt tot volwaardige Revit modellen voor wat betreft constructieve, bouwkundige en civiele installatie technische onderdelen.

 

Projecten

 

     

 

Werkwijze

Bij het uitvoeren van modelleerwerk wordt doelstelling, detailniveau, beoogde output en timing afgestemd met de opdrachtgever. Het modelleerwerk wordt altijd pragmatisch aangepakt in functie van het meest efficiënt voorzien van de informatiebehoefte. 

 

Bimplan kan werken volgens de door de klant vooropgestelde werkmethodiek of volgens de richtlijnen van Stichting Revit Standard. 

 

Alle Bimplan modelleurs zijn Revit Certified Professionals en kunnen on-site of off-site worden ingezet.

  

Informatie

 

 

   
Bimplan Poland

Bimplan beschikt eveneens over een afdeling in Polen. De modelleurs van Bimplan PL kunnen ingeschakeld worden voor outsourcing van modelleerwerk. Deze afdeling levert betrouwbare en kwalitatieve modellen volgens Belgische bouwmethodes en wordt door ons gesuperviseerd vanuit België. Met Bimplan Polen zijn wij nu ook actief op de Poolse markt.

 

Bimplan België neemt dan ook de kwaliteitswaarborg op zich voor het uit Polen geleverde werk. Bimplan PL beschikt over een team architecten en ingenieurs met reeds enkele jaren projectervaring op de Belgische markt.